STEAKHOUSE SHOARMA JOEY

STEAKHOUSE SHOARMA JOEY Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1118 beoordelingen
24 okt 2021 om 20:41 Het duurde wel iets langer dan op de website aangegeven was, maar ja, ik bestelde op zondagavond. Logisch. De spareribs en de patat waren erg lekker. Goed warm ook.
23 okt 2021 om 20:37 Eten was heerlijk, bezorging iets te laat.
23 okt 2021 om 19:48 Top zoals altijd!
23 okt 2021 om 19:41 Bezorgtijd duurde bijna 1.5 uur, op 2 minuten na, het eten was erg lekker alleen we miste een pia broodje, als je 1 meneu besteld krijg je 2 broodjes en als je 2 menu's bestels krijg je 3 broodjes, snap die logica niet
23 okt 2021 om 19:36 Gewoon top! Lekker gegeten, goede spareribs en de patatjes waren erg lekker. De knoflooksaus is super goed! Ga zo door! Volgende keer zullen wij weer bij jullie bestellen. Groet!
21 okt 2021 om 22:35 Altijd super hier! Heerlijk mals lammetjj
18 okt 2021 om 0:52 Ik laat normaal nooit reviews achter maar dit mag gezegd worden: kipsaté schotel besteld, bij de meeste tenten is de kip zo droog als je schoenzool maar deze was perfect!
17 okt 2021 om 21:23 Helaas kon ik niet meer dan 60 minuten bij bezorgtijd aanvinken maar als je om 18:30 iets besteld en het wordt pas om 20:25 geleverd kan ik daar niet heel blij mee zijn. Buiten dat was het eten ook nog eens koud. Jammer
17 okt 2021 om 20:47 Eten was prima (zoals altijd eigenlijk). Jammer dat er deze keer stond dat de bezorgtijd ongeveer 35 minuten was, maar ik na bestellen direct te zien kreeg dat er 1,5 uur later bezorgd zou worden. Uiteindelijk na 80 minuten bestelling bezorgd gehad.
14 okt 2021 om 21:01 Heerlijke sateh, salade ook goed verzorgd en de patat was super! Hier ga ik vaker bestellen.
13 okt 2021 om 11:10 Staekhouse Joey is fantastisch, Bestel er al 15 jaar mijn spareribs. Beste van Hillegom. Echt een absolute aanrader.
13 okt 2021 om 3:26 Heerlijk gegeten patat lekker warm heerlijk