STEAKHOUSE SHOARMA JOEY

STEAKHOUSE SHOARMA JOEY Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Shoarma Joey. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 7:02 Heerlijk gegeten en snel bezorgd!
13 aug 2022 om 19:39 Shoarma was weer heerlijk! Bezorging echt heel snel.
12 aug 2022 om 23:11 Weinig spare ribs en niet lekker.
12 aug 2022 om 20:57 Heerlijk! Gebakken aardappeltjes ook super
12 aug 2022 om 13:02 De spareribs waren overheerlijk en lekker snel bezorgd. Dit gaan we vaker doen!
10 aug 2022 om 19:54 Snel geleverd en heerlijke spareribs
8 aug 2022 om 9:00 Eten was heerlijk lekker warm en bezorgen was moei vroeg op tijd. Was helemaal top!
6 aug 2022 om 21:07 Na twee uur eindelijk binnen. Maar lekker was anders..
6 aug 2022 om 20:51 Helaas erg laat bezorgt 1 uur en 45 min jammer dat ze hier dan niet even voor bellen Eten zoals altijd heerlijk
6 aug 2022 om 10:55 Ik bestel bijna mijn eten wekelijks hier, omdat het erg lekker is. Nu echt niet. Nu belde ik op, want ik besteld altijd een extra rib en ik kreeg veel minder dan normaal. Ik werd onbeschoft behandeld en ik was aan het liegen. Nooit meer!!!!!
1 aug 2022 om 19:10 Saus loopt uit het bakje, van de spareribs. Extra saus waar voor je betaald loopt uit de bak.
31 jul 2022 om 22:27 Heel erg lekker . Kippenlever met ui en champignons en de shoarma zalig. Joey echt de lekkerste en de beste voor ons in Hillegom